Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Ανακοινώνει Karl η DKV Joventut Badalona

O Coby Karl (25, 1.93) θα είναι κατά τα φαινόμενα παίκτης της DKV Joventut Badalona, όπως αναφέρει με δημοσίευμά του το ισπανικό αθλητικό-ενημερωτικό site marca.com. Ο Αμερικανός guard θα αντικαταστήσει τον Bracey Wright (24, 1.89) ο οποίος αποδεσμεύτηκε από τον ισπανικό σύλλογο κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Ο Karl ξεκίνησε τη φετινή σεζόν αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα του NBDL με την ομάδα του Idaho και σε 21 αγώνες είχε 18.2 μ.ο. πόντων και 5.7 μ.ο. assists σε 37.3' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση καρκινοειδών κυττάρων στο θυροειδή. Οι συστάσεις που συνοδεύουον τον παίκτη είναι οι καλύτερες, καθώς είναι πολύ καλός σουτέρ ενώ τον χαρακτηρίζει και το έξυπνο και δημκιουργικό παιχνίδι σε κινήσεις χωρίς τη μπάλα.

Τέλος, ο Karl την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ για λογαριασμό των Los Angeles Lakers και σε 16 παιχνίδια είχε 1.9 πόντους και 0.6 assists ανά αγώνα σε 4.3' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: