Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Βολιδοσκοπεί Pargo & Price ο Ολυμπιακός

Από τη στιγμή που η περίπτωση του Stephon Marbury (31, 1.89) φάνταζε εξαιρετικά δύσκολη για να ευοδώσει, ο Ολυμπιακός στράφηκε στις περιπτώσεις των Hollis Price (30, 1.89) και Jannero Pargo (29, 1.86) για την ενίσχυση της ομάδας στην περιφέρεια. Πιο συγκεκριμένα, το αθλητικό-ενημερωτικό site sport24.gr αναφέρει πως οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Αμερικανού guard ο οποίος αποδεσμεύτηκε σήμερα από τη Dynamo Moscow, ενώ η αθλητική-ενημερωτική ιστοσελίδα redplanet.gr αναφέρει πως πρώτος στη λίστα παικτών που εξετάζει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Γιαννάκης, βρίσκεται ο έτερος Αμερικανός guard της Dynamo Moscow, Pargo.

Το σίγουρο είναι πως η όποια κίνηση και αν γίνει από πλευράς Ολυμπιακού, θα πρέπει να γίνει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, καθώς ο παίκτης θα πρέπει να δηλωθεί για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση της Euroleague.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευση, ο Price φέρεται να είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην AJ Milano -εκτός απροόπτου-, ενώ και ο Pargo σύμφωνα με φήμες είναι κοντά στο να αποχωρήσει από τη ρωσική ομάδα η οποία πλήττεται από οικονομικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: