Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Π.Α.Ο.Κ.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση, οι εξελίξεις στον Π.Α.Ο.Κ. θα επέφεραν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Έτσι λοιπόν, μετά τη χθεσινή ομιλία της κ. Ιωάννας Παπαδημητρίου στους παίκτες του "δικεφάλου" έγινε γνωστό ότι ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Βασιλειάδης (25, 2.00), και ο Damir Mulaomerovic (34, 1.93) ζήτησαν να μείνουν ελεύθεροι, λόγω των σημαντικών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα. Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και οι και Kenny Gregory (30, 1.95)Mamoutou Diarra (28, 2.00), ενώ πλέον όλοι οι παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν για το προσωπικό τους μέλλον.

Βέβαια, ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι από τα παραπάνω, αλλά το σίγουρο είναι ότι η κατάσταση στις τάξεις του "δικεφάλου" είναι αρκετά δύσκολη.

Ο Βασιλειάδης σε 15 αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα έχει 16.5 μ.ο. πόντων και 3.7 μ.ο. rebounds σε 30.3' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Mulaomerovic σε 11 αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα έχει 12.5 μ.ο. πόντων και 2.7 μ.ο. assists σε 18.9' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

**Να σημειωθεί, ότι ο Mulaomerovic ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Κροατία και την ομάδα της KK Zagreb, ενώ όπως ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες κροατικά μέσα ενημερωσης και η Krka Novo Mesto ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Κροάτη guard.

Δεν υπάρχουν σχόλια: