Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

"Ραδιο-αγγελία" Κακιούζη

Στη διάθεση του Άρη -και ουσιαστικά όσων ευρωπα'ι'κών ομάδων ενδιαφέρονται- τέθηκε για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Μιχάλης Κακιούζης (32, 2.06) με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Extra Sport", καθώς η Efes Pilsen ακολουθεί πολιτική περικοπών λόγω του αποκλεισμού της από το Top-16 της διοργάνωσης της Euroleague. Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής Έλληνας forward τόνισε:

"Δεν το έχω σκεφτεί να συνεχίσω φέτος στον Άρη, αλλά δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Δεν είναι αδύνατο, δεν είναι δύσκολο να γίνω παίκτης του Άρη. Είναι ζήτημα που εξαρτάται από τις διοικήσεις της Efes Pilsen και του Άρη."

Με τον τρόπο αυτό ο Κακιούζης ανακοίνωσε πως ουσιαστικά είναι διαθέσιμος για όλους στην ευρωπα'ι'κή αγορά. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως παλαιότερα οι "κίτρινοι" είχαν ενδιαφερθεί για τον παίκτη, αλλά η μεθοδολογία που ο ίδιος χρησιμοποίησε είναι μάλλον μακριά από την τακτική τους.

Από την πλευρά του Άρη, ως απάντηση στη "ραδιο-αγγελία" του Κακιούζη διοικητικοί κύκλοι τόνισαν πως ο Άρης δεν ενδιαφέρεται για παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Ο Κακιούζης σε 10 αγώνες για τη διοργάνωση της Euroleague είχε 6.4 μ.ο. πόντων και 3 μ.ο. rebounds σε 21.2' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ σε 14 αγώνες για το τουρκικό πρωτάθλημα αριθμεί 7.7 μ.ο. πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: