Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Ο Άρης για Wright - Αποδεσμεύει Marshall

O Bracey Wright (24, 1.89) δεν θα αργήσει πολύ να βρει ομάδα μετά την αποδέσμευσή του από τη DKV Joventut Badalona, καθώς ο Άρης κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας των "Αθλητικών Νέων 98.7" ο Sean Marshall (23, 1.98) υπέστη θλάση στο δικέφαλο, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών δράσεων για τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Όμως ο προπονητής των "κιτρίνων", Andrea Mazzon, δεν επιθυμεί η ομάδα του να στερηθεί δυνάμεις στη δύσκολη συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα η αντικατάσταση του Αμερικανού forward να κρίνεται απαραίτητη, ειδικά μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα της ομάδας.

Φήμες ήθελαν τον Wright να έχει συμφωνήσει με την κροατική KK Zadar, όμως τελικά αυτές δεν αποδείχτηκαν πραγματικές και έτσι η επιστροφή του τελευταίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στον Άρη φαντάζει κάτι παραπάνω από πιθανή.

Ο Marshall σε 16 αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα είχε 12.2 μ.ο. πόντων και 2.8 μ.ο. rebounds σε 24.8' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ σε 6 αγώνες για τη διοργάνωση του EuroCup είχε 8.2 μ.ο. πόντων και 2.2 μ.ο. rebounds σε 24' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: