Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Και η KK Zadar για Wright (!)

Φαίνεται πως η περίπτωση του Bracey Wright (24, 1.89) θα μετατραπεί σε σήριαλ, καθώς με δημοσίευμά του, το κροατικό αθλητικό-ενημερωτικό site kosarka.hr, έκανε γνωστό ότι ο Αμερικανός guard είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της KK Zadar. Πιο συγκεκριμένα, χθες πραγματοποιήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της κροατικής ομάδας με σκοπό να συζητηθούν οι επερχόμενες αλλαγές στις τάξεις αυτής, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.

Με το πέρας του συμβουλίου και μετά από δηλώσεις του προέδρου της KK Zadar, κ. Kristijan Magas, έγινε γνωστό ότι ο Wright έχει συμφωνήσει να αγωνιστεί στον κροατικό σύλλογο και πως αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη να βρίσκεται στην Κροατία, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα στον επερχόμενο αγώνα το Σάββατο.

Το σίγουρο είναι ότι κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών - ή ακόμη και ωρών - το θέμα του Αμερικανού παίκτη θα ξεκαθαρίσει οριστικά, και θα γίνει γνωστό εάν επόμενος σταθμός του θα είναι η ομάδα του Άρη, ή η κροατική KK Zadar.

Δεν υπάρχουν σχόλια: