Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Στο επίκεντρο -και πάλι- ο Macijauskas

O Arvydas Macijauskas (29, 1.92) βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των φημολογιών και της ειδησιογραφίας. Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της Λιθουανίας, Ramunas Butautas, συζήτησε με τον διεθνή Λιθουανό guard το ενδεχόμενο ο τελευταίος να αγωνιστεί με το εθνικό συγρκότημα της χώρας του στη διοργάνωση του Eurobasket 2009 που θα λάβει χώρα στην Πολωνία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα δημοσίευμα της αθλητικής-ενημερωτικής ιστοσελίδας eurobasket.com που έκανε λόγο για πιθανή συμφωνία του Macijauskas με τη Lietuvos Rytas, αλλά με δηλώσεις του προέδρου της λιθουανικής ομάδας, κ. Jonas Vainauskas, επήλθε διάψευση της είδησης, ειδικά όταν και η δικαστική διαμάχη του Macijauskas με την ομάδα του Ολυμπιακού εκκρεμεί ακόμη.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού αθλητικού-ενημερωτικού site basketcentral.it, επανήλθαν στο προσκήνιο οι φήμες για ενδεχόμενη συμφωνία του Λιθουανού guard με τη Lottomatica Roma, ενώ συγχρόνως αναφέρεται πως τροχοπέδη στην οριστικοποίηση της συμφωνίας αποτελούν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες πρέπει να υποβληθεί ο παίκτης, και όχι η τελική απόφαση του ελληνικού ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: